zaterdag 9 mei 2009

Vrijdag 8 mei

De laatste tijd waren we niet echt aan echt ontbijten toegekomen. Daarom vandaag weer eens een ouderwets, uitgebreid buffet in het hotel.



Het buffet is echt goed (geen vreetschuurconcept) maar eigenlijk mis ik één ding: oatmeal. Ik vraag er naar en zie hier het resultaat: met dank aan de kok

Max speelt tussendoor even een alien.
Max verzorgt ook het fruit, de gebruikelijke afsluiting.

Na het eten gaan we de hypermoderne wasmachines eens uitproberen. Ze doen maar 36 minuten over een bonte was. De was uitgezocht en draaien maar!
De kids gaan ondertussen tennissen. Maar ja de hitte zijn die watjes ook niet gewend, dus na nog geen half uur worden de rackets weer ingeleverd.
Ze krijgen een lekkere grote slush-puppie en genieten er echt van.

We besluiten even een klus/relaxdag te houden.
Papa gaat naar de supermarkt. Dan heeft hij vandaag direct aan zijn conditie gewerkt, want het is een aardig eindje tippelen.
Mama gaat lekker met de kids zwemmen en spelen.










Tussendoor zorgden de kids voor de nodige versnaperingen: soep en taart.


Om ongeveer 5 uur bestelden we wat kleine hapjes en wat alcoholische versnaperingen.
Max besloot het hele potje tomatenmarinade te nuttigen...


Door al die kruiden veranderde hij plotsklaps in een eng beest...Die haai verbleekt hierbij, opeens heeft die iets weg van een goudvis

Max en ik zijn om 8 uur al in slaap, Matthijs en Jan zijn dan in 1 van de 4 parken. Matthijs zijn gevoel voor verandering kennende zal dit wel MK zijn.

1 opmerking:

  1. Haha !! Er wordt ook goed gegeten en gesnoept (herkenbaar), maar die pot ijs bij het waterpark .... Wij hebben het nooit aangedurfd ;-) !

    En het plezier straalt van de (vele) foto's af ;-) !

    BeantwoordenVerwijderen