vrijdag 8 mei 2009

6 en 7 mei

Nee, je leest het goed. Vandaag beschrijf ik 2 dagen in 1. Niet omdat we maar voor 1 dag plezier of ervaringen hebben meegemaakt. Nee, beide dagen waren filled with fun maar ook bijna identiek. Maar de echte reden is, ik durf het bijna niet te bekennen een ezel stoot ....., mijn fototoestel liet de woorden Batterij Leeg zien.
De laatste dagen is het echt heel erg warm en we besluiten dat we de zgn combinatiedagen wel lekker vinden voor deze tussenweek: overdag een waterpark en ´s avonds een groot park.
Voordat de bus komt spelen de kids altijd met de spullen, die er voor het wachten hangen. Thuis kijken ze niet naar dit soort speelgoed om. Dit zal wel een vakantiehype zijn.
a



>


Jan heeft nog tijd om de het te snel aangeschoten, binnenstebuitenachterstevoren, tshirt goed te doen.
En er wordt nog wat gedold
Op 5 mei zei zag de de buschauffeur ons in de ´waterparkenbus´ stappen (TL). Hij groette ons joviaal. Op 6 mei (BB) groette hij ons werderom joviaal maar vroeg zich bezorgd af of wij wel de goede bus hadden; 2 dagen achtereen in één vakantie(naar Amerikaanse begrippen is wel heel veel!). De 3e keer moest hij echt even slikken, gelukkig hadden we plenty of water bij ons, konden we hem indien nodig weer bij brengen.
Na binnenkomst willen de kinderen graag op de foto, op de plekken die zijzelf leuk vinden. Ja, het zijn al halve fotomodellen geworden, met bijhorende kapsones.




Ook kopen we direct een sticker om op de refilmug te plakken (6,50). Erg handig,we komen anders om in de bekers. Ik zie de krantekoppen al voor me ´Utrechts gezin bedolven onder jaarlijks meegebrachte mugs´
Matthijs weet een Disney welkomstdame te strikken voor nog een leuk kiekje (daar kan je nooit teveel van hebben)
De kids schoten een plaatje van papa bij lost childeren; ze kwamen niet meer bij van het lachen!

We gaan altijd bij het pre-teen gedeelte, het ski patrol trainings-camp, zitten daar vermaken beide kids zich uitstekend. We kunnen dan vooral Max, die net watervrij is,
goed in de gaten houden. Matthijs gaat al stoer met papa diverse glijbanen doen.
Alleen de Supreme glijbaan doet hij nog niet..

Papa gaat wel en Matthijs voorziet hem van allerlei aanwijzingen en er vindt nog een laatste zwemshortcontrole plaats. Het zou je toch gebeuren, hé?

Matthijs probeert via ijsschotsen de overkant te bereiken.

Haalde hij het of haalde hij het niet?

Nee dus, maar oefening baart kunst zal later blijken.
Plots spotten ze een paar losse ijsschotsen en daar maken ze dan ook dankbaar gebruik van. Matthijs helpt Max, zodat ze allebei kunnen zitten.


Papa, lekker opgedroogd, moet opnieuw een ´waterdoop´ krijgen. Max helpt hem graag een handje.


De kids moesten dringend naar de restrooms en ja, wat doe je dan met je skies en snowbords? Ja, die hang je keurig in het daarvoor bestemde rek.

Het blokje om mag natuurlijk niet overgeslagen worden.





Er moet natuurlijk ook wat gegeten worden.
Matthijs met één van zijn favo´s mac and cheese.

Zelf wou ik eens de alom geroemde turkey leg proberen. Ik vond het niet echt een succes en ik kon hem aan de straatstenen niet kwijt.....

Lekker glijden



Nu met hulpstuk





Voor Matthijs waren deze banen een ´peuleschilletje´ maar Max voelde zich deze eerste keer een hele Hero!

We besluiten de dag met een ijsje nou zeg maar gerust ijsberg. Beter bekend als garbage pail (9,99)



Behalve ijs van/choc zitten er kersen, mickey sprinkels, cookies, aardbeien(saus), wafels en fudge in.
Max heeft net een Stitch gekregen, dus u hallucineert niet als u steeds een blauw scharminkel door het beeld ziet vliegen. Hij is echt zo blij met dit kado, hij zorgt er erg goed voor en heeft hem zelfs officieel voorgesteld aan de rest van de familie.

We zijn om half 6 thuis; de ene avond gaat Jan mee met Matthijs naar MK, de andere ik. Diegene die niet mee gaat, loopt met Max over DTD en gaat lekker bijtijds slapen.




We hebben nog geen avond gegeten dus tegen een uur of acht eten we funnelcake. Matthijs met poedersuiker en van mij gekregen cream, ik had, let op het woordje had, cream with strawberry´s.


We kunnen onderweg naar de uitgang nog even genieten van SpectroMagic.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten