maandag 18 mei 2009

Donderdag 14 mei

Vandaag gaan we naar Hollywood Studios. Vanavond is Fantasmatic, dat hebben we nog niet fezien.
We lopen direct om een fastpass te halen voor Toy Story Mania. Die passen zijn vaak al heel vroeg vergeven. Dit keer hebben we meer geluk we mogen tussen kwart voor 6 en kwart voor 7 op komen draven.
Het blijkt heel erg druk te zijn naw als gevolg van de langere openstelling vandaag.
We gaan naar Playhouse Disney. Erg leuk gedaan. Max geniet zichtbaar maar Matthijs vindt het te duf. Hij is de laatste dagen van een vakantie toch iets minder te genieten. Hij is dan net aan de routine gewend en wil daar dan niet meer uit..
Indiana Jones wordt ook voor de eerste keer door de kids gezien. Max kruipt angstig met zijn handen voor de ogen/oren op de veilige schoot van papa. Toch vindt hij het net zoals Matthijs erg stoer en blijft dus wel zitten.


Bij de uitgang staat Startours, Matthijs en Jan gaan die nog even doen. De rest zoekt een plaatsje voor de parade. Deze is vrij klein dus je moet niet even wegkijken, want dan is hij al voorbij.



Het is echt benauwd en erg druk dus we besluiten naar het hotel te gaan. De fastpasses voor TSM gebruiken we niet, dat komt volgend jaar wel weer...
Op weg naar de uitgang ´stunten´ de kids nog even. Ze nemen plaats op een krokodil.

We zijn lekker gaan zwemmen. De kids duwden papa in het water.


We bestellen weer eten via roomservice alleen nu met extra kaas. SAY CHEESE
Een ijsje toe en we besluiten morgen nog 1 keer naar Magic Kingdom te gaan. Maar eerst gaan we ontbijten met Stitch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten