zondag 17 mei 2009

Dinsdag 12 mei

Vandaag is het eigenlijk ´moedersdag´: we gaan shoppen!
Nu nog uitzoeken of we gaan outletten of naar een gewone mall gaan.
Ik besluit dat we naar de ´gewone´ mall gaan. Ik ben toch niet van plan te gaan hamsteren. Ook lijkt de M en M ´s winkel en build a bear leuk voor de kids en de ´golfstore´ moet ook spectaculair zijn.
We besluiten nu eens niet met de taxi maar met de Lynx bus te gaan. De bus stopt om de hoek en eea zou aangepast moeten zijn.
Om half elf gingen we dus op pad. Ik moet echt zeggen dat alles perfect geregeld is qua aanpassingen. Voor 5 dollar stopten we vlak voor de Florida Mall, voor de terugweg betaalden we zelfs nog minder: 3 dollar. Dus uit en thuis voor 8 dollar! (Downtown Disney)
Eenmaal in the mall gekomen belandden we in het foodcourt. De overweldigende keuze overdondert de kids. Uiteindelijk kiezen we voor Diary Queen. Voor 14 dollar wordt er smakelijk gegeten.


Bij build a bear kopen we voor Stitch kleertjes. De buit: zwarte gympjes, spijkerbroek, rode polo, marlins pet en shirt, witte boxershort en blauwe gitar rock pyama. Max is echt heel erg blij met zijn cadeautjes.

De kids hebben allebei schoenen nodig, dus kijken we hier of we mooie en aparte kunnen vinden. Het valt ons op dat ze hier in deze mall echt veel leuke ´schoenenboetiekjes´ hebben. Max krijgt slimers van Nickelodeon, die geven licht in het donker. Hij wil ze meteen aan en ze moeten ook even worden vastgelegd.

Bij die store met die overheerlijke balletjes en een heleboel spullen met hun afbeelding er op, moest natuurlijk ook even gekeken worden. Even is natuurlijk een relatief begrip.




We verlaten de winkel met wat t-shirts, een koelkastmagneet en 2 paar sneakersokjes voor Max. Deze zijn knalgeel en knalgroen en passen dus perfect bij zijn nieuwe schoenen. Ook krijgen we nog een pond van die te lekkere lekkernij mee omdat we meer dan dertig dollar hebben uitgegeven. Over de combinatie warm weer-chocolade hoefden we ons geen zorgen te maken. Bij het verlaten van de mall was het zakje al enige uren leeg. Met dank aan Jan voor zijn tomeloze inzet dit doel te halen.
Max werd door één van de medewerksters aangesproken over de aangeklede Stitch. Dit zou de hele vakantie door gaan gebeuren.....

Ook kopen we 3 DS spelletjes, waarvan er één na 2 dagen al spoorloos blijkt te zijn. Zelfs Sherlock Holmes kan hem niet vinden, wel kent hij inmiddels elk hoekje van de kamer.
Bij Macy´s kopen we een klassieke gele bermuda en een geruit overhemd met korte mouw vah Ralph Lauren voor Matthijs. Hier was de korting van 11 procent voor buitenlanders niet geldig, niet alle merken doen mee.
Max denkt even dat hij in een Zoo is, maar het blijkt gewoon bij Macy´s te zijn. Dat is balen!

Bij Old Navy krijgen de kids allebei voor 5 dollar een t-shirt met de stars en stripes en Matthijs een stoer vest.
Dit hebben wij niet bij ons in het winkelcentrum, papa en mama!

Voor Matthijs kopen we hele leuke instap-bootschoenen van Converse en stoere veterschoenen van DC. Voor hem is haast niks meer met klitteband hier te vinden, dus dat wordt toch strikken!
Nadat de kids nog wat gegeten hebben en moeders nog even aan het stroom gelegen heeft besluiten we de bus van 8.15 naar het hotel te nemen.
Ik heb me keurig ingehouden. Yes, we did it om met Dora te spreken.
Op de kamer nog even een ijsje gesmikkeld.

Max kleedt Stitch om voor de nacht, zodat ze samen heerlijk onder zeil kunnen gaan.



Jan neemt met Matthijs het veters strikken nog eens door..

Wij vertrokken ´s ochtends met zoals gebruikelijk de zon, maar vanaf het begin van de middag was het zo.

Wij hadden gelukkig een dak boven ons hoofd, maar het ging er heftig aan toe. Toen we naar buiten moesten was de thunderstorm gedegradeerd tot regen. Deze natheid werd door de inwoners met open armen ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten