woensdag 5 augustus 2009

Maandag 3 augustus

Vandaag gaan we, voor de verandering, weer lekker naar het strand. We genieten met volle teugen.

Het regent plotseling wat. Snel wordt de camera opgezocht voordat er van de tekst op het door Monique geplaatste bord, niet meer over is dan een doorgelopen picasso.
Ook hier geldt you don't know what you have until it's gone...

Al na een paar druppels klaart het weer weer op. We vereren de Dunkin Donuts met een bezoekje. Het eerste maar zeker niet het laatste. Op Jan's favouriete shirt (zo'n 7 jaar geleden gekocht) staat niet voor niets: Dunkin Donuts Aruba, it's worth the trip!

Monique moet vandaag gewoon werken, maar wij chillen op een paar meter afstand. Een babbeltje wordt dus regelmatig gemaakt en ook zorgt Jan bij tijd en wijle voor een natje en een droogje. Joda, de hond van Monique, komt ook regelmatig langs gebanjerd.
Dit tot groot genoegen van Max.


Bij deze foto krijg ik een beetje het David en Golliath of het jij bent groot en ik ben klein idee. In het echt is Joda echt wat minder imposant..

Matthijs krijgt wederom priveles van een charmante "pretty lady" (volgens VELA ingewijden). Het is jammer dat het deze dagen net even te windy is. Aruba staat hier natuurlijk om bekend, maar soms is het voor somminge activiteiten net even iets te.


Max durfde gisteren nog niet zittende mee te liften op de surfplank van Monique.
Maar wis en waarachtig vandaag durft hij het wel. Hij wil zelfs een poging wagen om op de plank van Matthijs te gaan staan. Qua gewicht komt hij niets tekort maar qua grootte hangt hij net tussen het servet en het tafellaken in. Hier dus de enige en laatste foto's van hem als echte surfer. Des te meer een reden om volgend jaar nog weer eens te komen buurten. Bij deze dan, Monique.









Ter afsluiting van de try-out wil Matthijs toch nog even de show stelen.
A cool surfer dude that's what i am!



Max vindt the bumpy ride als stuurman op de plank van Monique time worth spending



Deze avond sluiten we af met wat (alcoholische)versnaperingen en wat liflafjes voor de maag. We zwemmen tot na zonsondergang en er wordt ook nog wat sport bedreven.c/SnmbKjeMb3I/AAAAAAAABXE/sizD31BDSrM/s1600-h/neefjes+3+en+4+augustus+055.JPG">



We eten door mij gemaakte pasta, met veel groenten. Flo at een hapje mee. Bij iedereen ging het bord schoon op. Alleen Matthijs liet wat staan, daar wist Joda wel raad mee.
Een geslaagde dag is weer ten einde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten