woensdag 29 april 2009

Dinsdag 28 april

Vandaag wil Max persé naar Typhoon Lagoon. We besluiten toch maar te gaan en kijken wel waar het schip strandt. Op het moment dat ik dit schrijf, bedenk ik me opeens dat dit schip het middelpunt van Typhoon Lagoon zou kunnen zijn.
Gelukkig hebben we vanaf dit hotel een rechtstreekse busverbinding naar de waterparken. Er ontstaat alleen een kleine Babylonische spraakverwarring, als ik keer op keer 9.50 en 10.50 versta, maar 9.15 en 10.15 het enige juiste is. Vaak worden de woorden ingeslikt.
Eenmaal in Typhoon Lagoon zoeken we een plekje in de schaduw in het Kiddie gedeelte.
Voor Max kopen we dopjes voor in de oren. Hij wil alleen maar van de kleine buikschuiverglijbaan. Natuurlijk is dat goed.

Ook bedwong hij met gemak deze gevaarlijk uitziende alligator
Matthijs en Jan vermaken zich goed in de banden etc. Max blijft lekker bij mama en weer verveelt hij zich niet. Want wat heeft hij bij zich?

Als Matthijs en Jan weer even langskomen wordt er besloten even wat te eten. Binnen no time belandt dat eten via Max zijn mond in de bosjes. Een hele schoonmaakoperatie volgt; men vraagt zich af hoe krijgen we dit weg? Alle scenario´s worden doorgesproken, zelfs het uittrekken van de struik.
We gaan naar huis. We besluiten bij een dokter langs te gaan, hij begint ook weer te huilen van de hoofd-en oorpijn. Tot mijn verbazing blijkt dat de arts ook langs kan komen, tegen dezelfde prijs als dat wij naar hem gaan. De keuze is snel gemaakt.
Er worden eerst wat vragen door de telefoon gesteld, zodat de dokter al enig idee heeft wat hij voor zich krijgt. Het blijkt een aardige man te zijn, die ook nadat de betaling verricht is nog best even wat advies wil geven en naar de pijnstillers wil kijken. Max heeft oorontsteking aan beide oren, de een is wat meer ontstoken dan de ander. Via het oor wordt 39,5 gemeten. De dokter vraagt om water en maakt een flesje antibiotica klaar. Handig, dan hoeven we ook niet naar een apotheek. Totaal bedrag 206 dollar inclusief. Zeker voor Amerikaanse begrippen een schappelijk bedrag.
Hij moet in ieder geval nog 1 dag rustig aan doen. Niet meer dan logisch toch!
Jan en Matthijs gaan nog wat boodschappen doen en weer naar DQ. Ze vermaken zich erg goed!
Ps Jullie vragen je natuurlijk af waarom ik (moeders dus) niet op de foto´s sta? Normaal ben ik al veel meer achter dan voor de camera te vinden. Maar nu met aan beide ogen de ontstekingen, is de kans nihil ......

2 opmerkingen:

  1. He wat sneu dat jullie Max oorontsteking heeft. Wel prettig dat de dokter in ieder geval wel goed verstaanbaar was. 't Wordt pas echt vervelend als je die getallen niet goed verstaat! Hopelijk neemt de ontsteking snel af door de antibiotica. Veel plezier verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jemig wat erg, ik hoop dat de ontstekingen inmiddels over zijn en jullie toch nog een fijne vakantie hebben. Groetjes van ons uit Davenport.

    BeantwoordenVerwijderen